Agenda/investering

8 WEEKSE MINDFULNESS TRAINING (MBSR)

Tijdens de 8-weekse Mindfulnesstraining (MBSR) leer je technieken die je helpen om beter om te gaan met stress en moeilijke situaties. Je gaat meer rust ervaren in je dagelijks leven en kunt gemakkelijke met open aandacht aanwezig zijn bij het hier en nu.

Als je je aanmeldt dan is de verwachting dat je alle 8 sessies aanwezig kunt zijn en elke dag minimaal 30 minuten vrij kunt maken voor thuisbeoefening.

De 8-weekse cursus kost €435,- incl BTW.

Wil je de training volgen, maar is er een datum waarop je niet kan? Neem even contact met me op voor de mogelijkheden.

Eerstvolgende datum:
15-3-2021/ 19.30-22.00 uur


Aanmelden

Yin YOGA & WITH SINGING BOWLS

Door yoga wordt je je bewuster van wie je werkelijk bent, wat je belangrijk vindt in je leven en om keuzes te maken die hiervan een weerspiegeling zijn.

 In deze Yin yoga special met singing bowls ervaar je het effect van yin yoga in combinatie met Klankschalen waardoor je dieper naar binnen kunt keren.

Eerstvolgende datum:

7-3-2021 en 31-10-2021 bij Yoga Moves


Aanmelden

KLANKBADEN

Laat jezelf verwennen door een klankbad van Tibetaanse klankschalen, Symphonic gong, rainsticks, chimes en oceandrum. Een klankbad heeft een harmoniserende werking op het lichaam en bevordert het zelfherstellende vermogen.

Alles in het universum is vibratie. De klanken en vibraties creëren ruimte, zodat bepaalde lagen op fysiek, mentaal of emotioneel niveau kunnen worden aangeraakt, getransformeerd en geheeld. Ben je nieuwsgierig naar het helende effect van geluid?

Eerstvolgende data:
13-2-2021 en 3-4-2021/ 19.30-21.00 uur / Aanmelden via:www.yogamoves.nl
en
13-12-2020 / 19.00-20.30 uur / Aanmelden via:www.yogapoint.nl


Aanmelden

Praktisch

Hieronder vind je alle praktische informatie over de verschillende workshops/trainingen.

Wat anderen zeggen

“Mijn eerste ervaring met Yoga was een Vinyassa les bij Sylvia. Nu, vele jaren later en vele lessen verder kan ik de lessen van Sylvia goed omschrijven: of het nu een Yin Yogales is, een Hatha, Vinyassa of Power Yoga: de lessen zijn altijd doordacht: kennen een goede opbouw en samenhang. Daardoor kun je los laten en ruimte creëren voor jezelf. Dat soms intense gevoelens en emoties worden geraakt is een geschenk. Ik heb weer kunnen groeien. In een dagelijks leven met targets en verplichtingen helpt yoga me om in balans te blijven.”

Rob

ymu_cirkel

“Sylvia heb ik in haar rol als mindfullness-coach als heel kundig en prettig ervaren. Ze neemt de tijd om alles rustig en duidelijk uit te leggen, heel toegankelijk en ‘down to earth’. De oefeningen vond ik ook vooral fijn vanwege haar stem en de manier waarmee zij je daarmee door de oefeningen leidt. Ik heb erg genoten van de sessies en mooie dingen geleerd. Het is voor mij een heel waardevolle ervaring geweest.”

Daphna

ymu_cirkel

“Sylvia haar prettige manier van praten en haar serene uitstraling zorgen er voor dat je je makkelijk kunt ontspannen en voelt vertrouwd. Ze legt de materie duidelijk uit en is er voldoende ruimte voor vragen. Het heeft mij meer mentaal rust gegeven.”

Marjon

ymu_cirkel
yoga_mindfulness_utrecht_logo

Trainingslocatie
Yoga en Mindfulness Utrecht
Blokoost
Maliebaan 24-26 2
3581CP Utrecht

Certificatie en accreditatie
YogaMindfulnessUtrecht verzorgt Mindfulness trainingen, yoga en klankbaden en is lid van de VMBN en Geregistreerd Yoga Teacher.

Kostenvergoeding
YogaMindfulnessUtrecht is geregistreerd als categorie 1 trainer bij de VMBN. Bij een aanvullende verzekering is tegemoetkoming in de kosten mogelijk.

Vanaf 2015 vergoeden sommige verzekeraars (waaronder VGZ, Univé, enz) Mindfulness trainingen gedeeltelijk bij burn-out klachten. Deze vergoedingen zijn afhankelijk van je polis en aanvullend pakket en zijn aan verandering onderhevig. Check hier je vergoeding.