Agenda/investering

8 WEEKSE MINDFULNESS TRAINING (MBSR)

Tijdens de 8-weekse Mindfulnesstraining (MBSR) leer je technieken die je helpen om beter om te gaan met stress en moeilijke situaties. Je gaat meer rust ervaren in je dagelijks leven en kunt gemakkelijke met open aandacht aanwezig zijn bij het hier en nu.

Als je je aanmeldt dan is de verwachting dat je alle 8 sessies aanwezig kunt zijn en elke dag minimaal 30 minuten vrij kunt maken voor thuisbeoefening.

De 8-weekse cursus kost €435,- incl BTW.

Wil je de training volgen, maar is er een datum waarop je niet kan? Neem even contact met me op voor de mogelijkheden.

Eerstvolgende datum:
2-09-2020


Aanmelden

YOGA & weekend

Door yoga wordt je je bewuster van wie je werkelijk bent, wat je belangrijk vindt in je leven en om keuzes te maken die hiervan een weerspiegeling zijn.

 In mijn yoga lessen en yoga en mindfulness retreat help ik je graag om deze verbinding te ervaren.

Eerstvolgende datum:

2021 (datum volgt)


Aanmelden

KLANKBADEN

Laat jezelf verwennen door een klankbad van Tibetaanse klankschalen, Symphonic gong, rainsticks, chimes en oceandrum. Een klankbad heeft een harmoniserende werking op het lichaam en bevordert het zelfherstellende vermogen.

Alles in het universum is vibratie. De klanken en vibraties creëren ruimte, zodat bepaalde lagen op fysiek, mentaal of emotioneel niveau kunnen worden aangeraakt, getransformeerd en geheeld. Ben je nieuwsgierig naar het helende effect van geluid?

Eerstvolgende data:
7-06-2020 / 19.30-21.00 uur / Aanmelden via:www.yogamoves.nl
en
6-06-2020 / 16.30-18.00 uur / Aanmelden via:www.yogapoint.nl


Aanmelden

Praktisch

Hieronder vind je alle praktische informatie over de verschillende workshops/trainingen.

Wat anderen zeggen

“Mijn eerste ervaring met Yoga was een Vinyassa les bij Sylvia. Nu, vele jaren later en vele lessen verder kan ik de lessen van Sylvia goed omschrijven: of het nu een Yin Yogales is, een Hatha, Vinyassa of Power Yoga: de lessen zijn altijd doordacht: kennen een goede opbouw en samenhang. Daardoor kun je los laten en ruimte creëren voor jezelf. Dat soms intense gevoelens en emoties worden geraakt is een geschenk. Ik heb weer kunnen groeien. In een dagelijks leven met targets en verplichtingen helpt yoga me om in balans te blijven.”

Rob

ymu_cirkel

“Sylvia heb ik in haar rol als mindfullness-coach als heel kundig en prettig ervaren. Ze neemt de tijd om alles rustig en duidelijk uit te leggen, heel toegankelijk en ‘down to earth’. De oefeningen vond ik ook vooral fijn vanwege haar stem en de manier waarmee zij je daarmee door de oefeningen leidt. Ik heb erg genoten van de sessies en mooie dingen geleerd. Het is voor mij een heel waardevolle ervaring geweest.”

Daphna

ymu_cirkel

“Sylvia haar prettige manier van praten en haar serene uitstraling zorgen er voor dat je je makkelijk kunt ontspannen en voelt vertrouwd. Ze legt de materie duidelijk uit en is er voldoende ruimte voor vragen. Het heeft mij meer mentaal rust gegeven.”

Marjon

ymu_cirkel
yoga_mindfulness_utrecht_logo

Trainingslocatie
Yoga en Mindfulness Utrecht
Blokoost
Maliebaan 24-26 2
3581CP Utrecht

Certificatie en accreditatie
YogaMindfulnessUtrecht verzorgt Mindfulness trainingen, yoga en klankbaden en is lid van de VMBN en Geregistreerd Yoga Teacher.

Kostenvergoeding
YogaMindfulnessUtrecht is geregistreerd als categorie 1 trainer bij de VMBN. Bij een aanvullende verzekering is tegemoetkoming in de kosten mogelijk.

8-weekse mindfulnesstraining (MBSR)

Vergoeding door zorgverzekeraars
Vanaf 2015 vergoeden sommige verzekeraars (waaronder VGZ, Univé, enz) Mindfulness trainingen gedeeltelijk bij burn-out klachten. Deze vergoedingen zijn afhankelijk van je polis en aanvullend pakket en zijn aan verandering onderhevig. Check hier je vergoeding.

Yoga en Mindfulness Utrecht is lid van de Vereniging Mindfulness Based Trainers Nederland en Vlaanderen (VMBN) en geregistreerd als categorie 1 trainer. Dit is een voorwaarde voor geheel of gedeeltelijke vergoeding voor de kosten van de Mindfulness training (MBSR).

Locatie
Maliebaan, Utrecht.

Kosten
8 weekse MBSR training 425,- (incl. BTW).

Data eerstvolgende mindfulnesstraining
start 22 januari 2020, 19.30-22.00 uur

Wil je de training volgen, maar is er een datum waarop je niet kan? Neem even contact met me op voor de mogelijkheden.

Individuele mindfulness
Niet iedereen wil deelnemen aan of heeft baat bij een groepstraining. Individuele training is anders maar net zo effectief als een groepstraining. Voordeel van individuele Mindfulness is dat je op elk moment kunt beginnen.

Tijdens de individuele bijeenkomsten is er naast het beoefenen van de Mindfulness oefeningen ook tijd en ruimte om in te spelen op de individuele problematiek. Vanuit de Mindfulness filosofie krijg je praktische handvatten aangereikt hoe je anders om kunt gaan met dat waar je tegenaan loopt.

Elke sessie duurt 1,5 uur, wekelijks, gedurende 8 weken.
Investering: € 750,00 inclusief cursusmateriaal. Het telefonische voorgesprek is kosteloos.

Hatha yoga

Wanneer?
Iedere vrijdagochtend 9.30-10.30 uur.

Waar?
Yoga Point Oudegracht 44, Utrecht.

Yin yoga

Wanneer?
Iedere maandagavond 19.15-20.15 en zaterdagochtend 10.45-11.45 uur.

Waar?
Yoga Point Oudegracht 44, Utrecht.

Ashtanga yoga

Wanneer?
2 lessen zaterdag middag 14.00-18.00 uur.

Waar?
Yoga Moves, St. Janshovenstraat, Utrecht.

Pilates

Wanneer?
Iedere maandagavond 20.30-21.30 uur vrijdagochtend 10.45-11.45 uur en zaterdagochtend 09.30-10.30 uur.

Waar?
Yoga Point Oudegracht 44, Utrecht.

Yoga & mindfulness retreats
Ga je mee met ons Yoga Retreat 2021?  Geniet een week lang van yoga (hatha, ashtanga, power, yin), mindfulness oefeningen en meditaties, magische stranden met kristalhelder water en heerlijke vegetarische maaltijden.

Op een echte Spaanse finca volg je twee keer per dag yoga. Naast yoga is er nog voldoende vrije tijd over om van het eiland te genieten, een boek te lezen, te zwemmen in het zwembad of om naar één van de vele mooie stranden te gaan, zodat je weer helemaal ontspannen, opgeladen en herboren naar huis gaat.

Voor meer informatie hierover kijk op: www.yoga-ibiza.nl of mail naar retreat@yoga-ibiza.nl