Sylvia Reijnen

Ik ben Sylvia, 47 jaar en woon samen met mijn 2 katten in Utrecht. Sinds 2002 heb ik gewerkt als trainer bij verschillende trainingsbureaus en sinds 2010 als trainer en coach bij verschillende organisaties in de zakelijke dienstverlening. Ik gaf trainingen op het gebied van communicatie, klantgerichtheid en commercie. Als coach heb ik medewerkers begeleid in het verbeteren van hun vaardigheden en competenties.

In 2010 ben ik met yoga begonnen en kort daarna een opleiding tot yoga docent gaan volgend. Sinds 2014 geef ik naast mijn werk als trainer en coach ook yoga en pilates les bij een yoga studio in Utrecht.

Door yoga ben ik me ook meer bezig gaan houden met meditatie. Zo is ook mijn interesse voor het geven van mindfulness trainingen ontstaan.

Mindfulness is voor mij bewuster leven en meer in contact zijn met jezelf. Ik geloof niet dat het leven maakbaar is maar wel in het vermogen om met mildheid en begrip jezelf en de eigen situatie tegemoet te treden. Veranderen wat veranderd kan worden en tegelijk ook datgene te aanvaarden wat niet te veranderen is. Sinds 2017 werk ik als zelfstandige.

Mijn opleiding tot gecertificeerd Mindfulnesstrainer heb ik gevolgd bij het Balansanté. Ik ben aangesloten bij de Vereniging Mindfulness Based Trainers in Nederland en Vlaanderen, categorie 1 (www.vmbn.nl). Dit betekent dat de cursus Mindfulness mogelijk gedeeltelijk vergoed kan worden door de zorgverzekeraar.

Ik werk met kleine groepen (max. 10 pers.) om individuele aandacht te kunnen waarborgen.

yoga_mindfulness_utrecht_logo

Trainingslocatie
Yoga en Mindfulness Utrecht
Jansbrugkelder
Oudegracht a/d/ Werf 105
3511AL Utrecht

Certificatie en accreditatie
Yoga en Mindfulness Utrecht verzorgt Mindfulness trainingen (MBSR), yoga en klankbaden en is lid van de Mindfulness Beroeps Vereniging Nederland en Geregistreerd Yoga Teacher.

Kostenvergoeding
Yoga en Mindfulness Utrecht  is lid van de Vereniging Mindfulness Based Trainers Nederland en Vlaanderen (MBVN) en geregistreerd als categorie 1 trainer. Dit is een voorwaarde voor gehele of gedeeltelijke vergoeding van de kosten van de Mindfulness MBSR training.