Sylvia Reijnen

Ik ben Sylvia, 47 jaar en woon samen met mijn 2 katten in Utrecht. Sinds 2002 heb ik gewerkt als trainer bij verschillende trainingsbureaus en sinds 2010 als trainer en coach bij verschillende organisaties in de zakelijke dienstverlening. Ik gaf trainingen op het gebied van communicatie, klantgerichtheid en commercie. Als coach heb ik medewerkers begeleid in het verbeteren van hun vaardigheden en competenties.

In 2010 ben ik met yoga begonnen en kort daarna een opleiding tot yoga docent gaan volgend. Sinds 2014 geef ik naast mijn werk als trainer en coach ook yoga en pilates les bij een yoga studio in Utrecht.

Door yoga ben ik me ook meer bezig gaan houden met meditatie. Zo is ook mijn interesse voor het geven van mindfulness trainingen ontstaan.

Mindfulness is voor mij bewuster leven en meer in contact zijn met jezelf. Ik geloof niet dat het leven maakbaar is maar wel in het vermogen om met mildheid en begrip jezelf en de eigen situatie tegemoet te treden. Veranderen wat veranderd kan worden en tegelijk ook datgene te aanvaarden wat niet te veranderen is. Sinds 2017 werk ik als zelfstandige.

Mijn opleiding tot gecertificeerd Mindfulnesstrainer heb ik gevolgd bij het Balansanté. Ik ben aangesloten bij de Vereniging Mindfulness Based Trainers in Nederland en Vlaanderen, categorie 1 (www.vmbn.nl). Dit betekent dat de cursus Mindfulness mogelijk gedeeltelijk vergoed kan worden door de zorgverzekeraar.

Ik werk met kleine groepen (max. 10 pers.) om individuele aandacht te kunnen waarborgen.

yoga_mindfulness_utrecht_logo

Trainingslocatie
Yoga en Mindfulness Utrecht
Blokoost
Maliebaan 24-26 2
3581CP Utrecht

Certificatie en accreditatie
YogaMindfulnessUtrecht verzorgt Mindfulness trainingen, yoga en klankbaden en is lid van de VMBN en Geregistreerd Yoga Teacher.

Kostenvergoeding
YogaMindfulnessUtrecht is geregistreerd als categorie 1 trainer bij de VMBN. Bij een aanvullende verzekering is tegemoetkoming in de kosten mogelijk.

Vanaf 2015 vergoeden sommige verzekeraars (waaronder VGZ, Univé, enz) Mindfulness trainingen gedeeltelijk bij burn-out klachten. Deze vergoedingen zijn afhankelijk van je polis en aanvullend pakket en zijn aan verandering onderhevig. Check hier je vergoeding.